Nyt nyhedsbrev om internationale aktiviteter

 

Et nyt digitalt nyhedsbrev om internationale aktiviteter er på gaden. Nyhedsbrevet samler information fra Kunstrådet, Kunststyrelsen og Statens Kunstfond om internationale aktiviteter og udsendes fire gange om året.

Første udgave af nyhedsbrevet fører læseren rundt i verden med så forskelligartede aktiviteter som en musikmesse i Cannes, et statsbesøg i Mexico, et oversætterseminar i Madrid, et åbningsarrangement i Damaskus og kunstnerprojekter i Berlin. Disse er eksempler på internationale aktiviteter, som Kunstrådet, Kunststyrelsen og Statens Kunstfond har været en del af. Kommende nyhedsbreve vil bringe læseren nye steder rundt i verden. 

Mange udenlandske kuratorer, kunstformidlere og kulturjournalister har fået et tæt kendskab til det danske kunst- og kulturmiljø gennem besøgsprogrammer. Nyhedsbrevet beretter om eet besøg og giver mulighed for via link til kunst.dk,  at læseren kan orientere sig om, hvem der senest har været på besøg. Besøgsprogrammer bliver en fast indholdsdel i nyhedsbrevet.

Både Kunstrådet og Styregruppen for det Internationale Kultursamarbejde uddeler midler til internationale aktiviteter for at styrke den danske kunst og danske kunstnere ude i verden. I 4. kvartal 2007 blev der uddelt  2.542.881 mio. kroner til 107 forskellige projekter. I nyhedsbrevet kan læser orientere sig om, hvordan tilskud fordeler sig på lande, og via link til kunst.dk har man mulighed for konkret at se hvilke projekter og kunstnere, der har fået tildelt støtte.

De mange internationale aktviteter er en fast bestanddel af Kunstrådets, Kunststyrelsens og Statens Kunstfonds daglige arbejde. Nye aktiviteter er altid lige rundt om hjørnet. Nyhedsbrevet giver en appetitvækker på nogle af de aktiviteter, som kommende nyhedsbreve også vil sætte fokus på.

Læs første nummer af nyhedsbrevet

Tilmelding til nyhedsbrev om internationale aktiviteter

 

 

 

Sidst opdateret af mallun 22. februar 2008. Ansvarlig: Søren Krogh.